Edelsteen sieraden

Edelsteen sieraden

Macro of amethyst mineral stone on black background close up

Edelsteen sieraden – Trends voor de zomer

Een nieuw seizoen betekent nieuwe rages en nieuwe trends. Edelsteen sieraden zijn hierop geen uitzondering. Vooral de lente en de zomer zijn de tijden van het jaar dat we volop sieraden dragen om te showen. Lees dan ook snel verder om erachter te komen wat de trends voor deze zomer worden op het gebied van edelsteen sieraden.

Klein en fijn

Van de grote oorbellen en sieraden moeten we het niet meer hebben. In plaats daarvan zullen we voor de kleinere sieraden gaan. Denk hierbij aan kleine edelsteentjes, kleine knopjes, kleine oorbellen, dunne ringen en kleine armbandjes. Subtiliteit voert de boventoon. Vooral als het op edelsteen sieraden aankomt.

Veel combinaties

De edelsteen sieraden deze lente en zomer zijn dus zeker niet heel groot. Subtiliteit is dan misschien populair, dat betekent zeker niet dat je altijd maar subtiel moet doen. Je kunt kleinere sieraden namelijk ook prima combineren om voor een meer extravagante look te gaan. Het wordt zeker niet snel te veel, dus ga lekker los zullen we zeggen. Ga voor meerdere kleine edelsteen ringen, neem nog een oorbel erbij en draag meerdere kettingen. Doordat subtiele edelsteen sieraden niet erg opvallen, kun je veel combinaties maken om zo de aandacht te trekken. En dat allemaal zonder dat het te veel wordt.

Mix en match

Het dragen van diverse edelsteen sieraden betekent dat je veel variaties kunt maken in stijl. Goud en zilver kun je dus best door elkaar dragen. Alles kan en alles mag in de lente en zomer. Hierbij zit je ook zeker niet vast aan de regels van stijlen. Je kunt een schattige zilveren ketting dus zeker combineren met een stoere armband van leer. Laat je creativiteit dus lekker de vrije loop.

Trends en ontwikkelingen

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van edelsteen sieraden? Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste spirituele trends en modetrends? Hou dan absoluut ons blog in de gaten.